Meer resultaten voor tekst

 
tekst
 
Tekst Taaldacht.
Het IJslands heeft echter naast texti het evenwoord lesmál tekst, letterlijk leesspraak, leestaal. Het Hongaars is een andere uitzondering; het gewone woord voor tekst is daar szöveg, een afleiding bij het werkwoord sz weven. In het bedenken van een Nederlands evenwoord voor tekst kan voorbeeld worden genomen aan de opbouw van textus en szöveg.
tekst Nederlands woordenboek Woorden.org.
de woorden van een geschreven stuk vb: wie heeft deze tekst geschreven? tekst en uitleg geven alles precies uitleggen. Let op: Spelling van 1858 textus, Lat, texte, Fr, hoofdstelling, grondspreuk, grondstof, bij voorbeeld eener leerrede; de zamenhangende woordverbinding van eenig docu.
Een overtuigende tekst schrijven in 9 slimme stappen Doyoucopy.
Als laatste punt, maar zeker niet als onbelangrijkste punt: heb plezier in het schrijven. Als je plezier tijdens het schrijven van je tekst had, stroomt die positieve energie naar de lezer. Hij of zij kan aan de hand van jouw tekst makkelijk achterhalen of je enthousiast bent of dat de tekst een moetje was.
Tekst voor bedrijfswebsites Albert Mensinga Creative.
Is tekst een aanvulling op het beeld dat jouw kopers en klanten van je bedrijf hebben? Komt je propositie duidelijk over? Een kritische blik op tekst en beeld maakt het verschil en zorgt ervoor dat je boodschap aan de markt overkomt.
Hoe ziet een tekst eruit?
Meestal vertelt de schrijver in de inleiding.: waarom hij de tekst heeft geschreven., wat het onderwerp van de tekst is., wat het doel van de tekst is., wat de lezer kan verwachten. Het middenstuk wordt ook wel de kern van de tekst genoemd. Hierin wordt het onderwerp van de tekst besproken. Het onderwerp wordt meestal van verschillende kanten bekeken en er worden verschillende onderdelen besproken. Deze verschillende onderdelen worden deelonderwerpen genoemd. Door deze deelonderwerpen, kun je een tekst snel begrijpen.
Tekst MuseScore.
Veel elementen in de partituur zijn gebaseerd op tekst. Tekst op zichzelf zoals notenbalk-tekst, dynamische tekens, tempo, vingerzetting, liedtekst, etc. of in combinatie met lijnen zoals volta's, octaaf lijnen, gitaar barré lijnen etc. Dit hoofdstuk beschrijft de verschillende groepen van tekst die MuseScore bevat en de opmaak mogelijkheden.
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: tekst. tekst de; m; meervoud: teksten 1 het geheel van de bewoordingen waarin een geschrift, een toespraak enz. is gesteld 2 Bijbelpassage 3 de woorden bij een muzikale compositie t e ksten tekstte, heeft getekst 1 m.b.t.
Tekst Wikipedia.
Een tekst is, ruim gedefinieerd, een reeks talige tekens, zoals letters, symbolen of klanken, die in een communicatieve situatie als een geheel wordt ervaren. Een tekst kan dus zowel geschreven als ongeschreven zijn. Er zijn, bij de benedengrens, teksten die uit slechts één teken of klank bestaan.
Voor Tekst. Dé specialist in teksten binnen arbeidsmarktcommunicatie.
Dit is wat we doen. En niets anders dan dat. Voor Tekst is het enige tekstbureau dat zich 100% richt op teksten voor de Nederlandse arbeidsmarkt. Dat maakt ons tot de specialist als het gaat om bijvoorbeeld vacatureteksten, testimonials, webteksten, hr-brieven en e-mailteksten.
Tekst: JouwWeb.
Klik op de tekst om deze aan te passen. Gebruik de horizontale zwarte balk om de opmaak te wijzigen. De tekst wordt automatisch opgeslagen. Tip: Gebruik het Tekst-element vooral in combinatie met andere elementen van JouwWeb om een professionele website te maken.

Contacteer ons